• hanne962

Tertnes Fotball Herrer

Stolthet | Utvikling | Kompetanse | Samarbeid


Tertnes Fotball Herrer(TFH) gleder seg til å jobbe med nettverket i Bergen Sponsorship.

Vi er sikker på at vi kan lære og utvikle oss sammen med de andre aktørene i HUBen på en måte som øker kompetansen til oss alle.

Vi gleder oss til å vise hva som gjorde oss til NFF Hordalands første Kvalitetsklubb 2.

TFH har ca 550 medlemmer og er lokalisert på Åstveit idrettspark på Tertnes. Klubben er en del av Tertnes Allianseidrettslag hvor allsidighet innenfor idrett er viktig.

Senior-A laget vårt spiller i 4.divisjon, og består av stort sett egenutviklede spillere. I 2019 var snittalderen til TFHs A-lag den laveste i 4.divisjon i NFF Hordaland. Også trenerne på Senior-A er egenutviklede hvor Henrik Reigstad og Odd Helge Losnegård er mangeårige spillere for oss og Hege Hvidsten har tatt hele sin trenerutdannelse gjennom TFH, og avsluttet sin UEFA-A lisens på strålende måte i 2019.

Vi har lag på alle alderstrinn i barne og ungdomsfotball, i tillegg til en Utviklingsgruppe for de eldste ungdommene og ett Senior-B lag i 6.divisjon. Barnelagene våre er meget aktive på forskjellige cuper gjennom sesongen i tillegg til seriespill.

Ungdomslagene våre reiser samlet til en av de store cupene i Skandinavia, og i 2020 reiser vi på nytt til Norway Cup, hvor vi er godt synlig med rundt 100 spillere.

Vi satser på utvikling av foreldre-trenere, unge trenere, lagledere, dommere og administrative ledere gjennom interne kurs og deltakelse på kurs som NFF Hordaland arrangerer. Dette for at vi har stor tro på økt kompetanse hos våre trenere og ledere gir det beste grunnlaget for utviklingen til våre spillere i alle aldre fra 6 åringene til seniorspillere.

Tertnes Fotball Herrer sin visjon er at vi skal være ledende i Bergen på utvikling av spillere og trenere, med mål om et livslangt forhold til fotball og klubben.

Dette oppnår vi gjennom en verdibasert organisasjon som styrer etter verdiene Stolthet, Utvikling, Kompetanse og Samarbeide
Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring