• hanne962

Svanevik Transport & Utleie AS

Updated: Nov 26, 2019

Svanevik Transport & Utleie tilbyr et vidt spekter av tjenester innenfor transportløsninger. Gjennom samarbeidspartnere er firmaet til enhver tid representert i ulike bygg- og samferdselsprosjekter over hele Hordaland. Svanevik Transport & Utleie disponerer en ny og moderne bilpark som kan løse de fleste oppdrag med sine dyktige sjåfører som vet å drifte disse bilene på en trygg og sikker måte.

I 2018 rundet Svanevik Transport & Utleie AS 50 års drift. Gjennom årenes løp har de utviklet seg til å bli en av de ledende leverandørene i Bergen innen transportløsninger - spesielt innenfor kranbiler. I en krevende bransje som er i stadig endring, har Svanevik Transport & Utleie hatt fokus på å følge med i tiden og oppdatere kompetansen som kreves for å imøtekomme kundenes krav til leveranse, punktlighet og HMS ved et fokus på miljø.

For å møte nåværende og fremtidige kunders behov, tilbys et bredt spekter av utstyr som:

Kranbiler i alle størrelser. Containerbiler (lift- og krokbiler).

Tippbiler Semi-trailere med og uten kran. Varebiler osv.

For å imøtekomme regjeringens krav om nullutslipp på byggeplasser i 2025, så bestilles alle nye biler med mulighet for å koble lastebilene til strøm på byggeplasser. Dette for å unngå tomgangskjøring.


Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring