SponsorLink AS

Updated: Nov 26, 2019

SponsorLink AS er en turoperatør som feiret 20-års jubileum i 2018.

Vi har bred erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter, og ønsker å gi deg som kunde en annerledes og minneverdig opplevelse gruppen sent vil glemme.


Vi jobber hele tiden med å finne nye destinasjoner og aktiviteter, og tar på oss alle typer arrangementer. En ny destinasjon er for oss kun en ny utfordring, og sammen med våre agenter i utlandet og personlige oppfølging av deg som kunde, skreddersyr vi et program tilpasset deres behov og ønsker.


Vår spesialitet foruten gruppereiser, er turer til idrettsarrangement. Vi tilbyr et bredt utvalg som blant annet World Cup og VM i nordiske grener og i skiskyting, europeisk fotball, ishockey VM, Formel 1, NHL (National Hockey League) og golfturer rundt om i verden, både som spiller og tilskuer.


Vi har i flere år hatt et tett samarbeid med Norges Skiforbund Langrenn, Norges Skiforbund Kombinert og Norges Skiskytterforbund, og arrangerer årlig turer til World Cup, VM og andre internasjonale konkurranser, der du kommer tett på opplevelsen.


Våre verdier «KUPP», står sentralt i alt vi gjør, for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse. Vi leverer KVALITET, vi er UNIKE, vi er PÅLITELIGE, og vi har hele tiden fokus på PERSONLIG oppfølging.


SponsorLink er offisiell IATA- agent og er medlem av Reisegarantifondet.


Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring