Opplev VM i Seefeld 2019Opplev VM i nordiske grener fra 21.februar til 3.mars


Bli med oss til VM i nordiske grener og folkefest i ekte tyrolsk stil i Seefeld. Opplev spenningen og hei frem våre helter i hopp, kombinert og langrenn!

VM i nordiske grener 2019 arrangeres i den sjarmerende byen Seefeld, kun 30 minutters kjøretur fra Innsbruck. Fra 21.februar til 3.mars blir det folkefest i ekte tyrolsk stil, enten du bor i selve VM-byen eller i Innsbrück.

Våre pakker og reiseperioder

Vi har delt opp mesterskapet i tre reiseperioder, der du får med deg litt fra alle grenene - langrenn, kombinert og hopp.

Alle våre pakker inneholder følgende: 

•    Flybilletter på Bergen/Oslo Gardermoen – Innsbruck / Salzburg t/r

•    Overnatting m/frokost 

•    Transport til og fra flyplassen 

•    Tribunebilletter på stadion alle dager 

•    Reiseleder 

•    Middag og underholdning i Norsk Hus èn kveld

*Vi skreddersyr pakker ved forespørsel, og er behjelpelig med VIP-billetter, møterom, tilslutningsfly, middager, lunsjer mm. 

Periode 1: 21. februar - 24. februar Pris per pers. fra 15.550 kr UTSOLGT

Periode 2: 26. februar - 1. mars Pris per pers. fra 15.550 kr

Periode 3: 1. mars - 3. mars Pris per pers. fra 14.280 kr

*Prisene i våre pakker vil variere noe grunnet ulik overnatting og reiseperiode.

Norsk Hus

På de største arrangementene våre holder vi «Norsk Hus», der vi inviterer våre gjester til felles middag og underholdning. Som stolt samarbeidspartner av Norges Skiforbund Langrenn og Kombinert, kan vi garantere besøk hver kveld fra utøvere, støtteapparat og skiprofiler.  

Under VM i Seefeld arrangerer vi Norsk Hus èn dag per reiseperiode, så uansett når du drar får du med deg denne unike kvelden. Vi vil i år, som tidligere, ha med oss Bjørn Halstensens Orkester, som vil spille for oss hele kvelden. De har med seg Trang Fødsel og Polkabjørn & Kleine Heine, så her kan vi garantere god stemning.

Norsk Hus er kun for reisende med Koment Bergen, og er det eneste norske arrangementet av sitt slag.

Gjør som NSFs sine partnere og bli med oss til Seefeld! Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon vedrørende de ulike pakkene.

Om VM-byen

Seefeld har tidligere vært vertsby for VM i både skiskyting og nordiske grener, og under vinter-OL i ’64 og ’76 ble de nordiske øvelsene avviklet her.

Innsbrück ligger ved elven Inn og er omkranset av høye, majestetiske fjell. I tillegg til den vakre gamlebyen byr Innsbrück på mange sjarmerende kafeer og koselig atmosfære. Dette er et perfekt sted å bo for de som ønsker et mer pulserende byliv, kun 30 minutters kjøretur eller togtur fra Seefeld. 

I tillegg til en rekke nervepirrende konkurranser under neste års VM, kan Seefeld friste med utrolig sjarmerende og spektakulære omgivelser. Man har også mulighet for å prøve sine egne skiferdigheter i de nærliggende langrennsløypene og alpinbakkene. Dersom man ønsker en dagstur, ligger Ischgl, Sölden og St. Anton bare en drøy time unna.

Bli med, opplev spenningen og hei frem våre helter i langrenn, kombinert og hopp.

Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring