• hanne962

IL Sandviken

Updated: Feb 11

Idrettslaget Sandviken har siden 1945 bygget tradisjoner og verdier i tråd med det beste av norsk idrett. På Bergens mest benyttede idrettsarena, Stemmemyren idrettsplass, har klubben sine kjerneaktiviteter på fotballbaner og inne i Stemmemyrshallen.

Klubben har over 50 lag og rundt 800 medlemmer innenfor basket, håndball og fotball. Det er flest medlemmer av bydelens unge, men også tilbud for voksne sprekinger og de av oss som ikke er veldig spreke.

IL Sandviken er kanskje mest kjent for sine stolte tradisjoner innen kvinnefotball, og for sin sosiale rolle for unge menneskers gode oppvekst og utvikling i Sandviken. Her samarbeider og styrker toppidrett og breddeidrett hverandre gjensidig. Det sportslige kombineres med sosiale arrangementer. Klubben har en viktig sosial funksjon for mange unge i det viktigste området av Bergen.

IL Sandviken er et merkenavn i norsk idrett grunnet klubbens langvarige posisjon i norsk kvinnefotball. Klubben er bredt respektert for sine resultater og vesentlige bidrag til å bygge norsk kvinnefotball basert på gode holdninger og sunn sport.

Vi er en stolt, åpen og inkluderende klubb slik vår visjon "idrett og sosialt miljø for alle" sier


Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring