08.03.2019 HOLMENKOLLEN SKIFESTIVAL NORDISKE GRENER

Updated: Feb 27, 2019

Hold av helgen 8. - 10. mars 2019! Kun få dager etter at siste gullet er delt ut under VM i Seefeld samles verdens beste skistjerner innen langrenn, hopp og kombinert i Holmenkollen. 

Skifesten arrangeres 8. – 10. mars 2019 og består av tre konkurransedager hvor du kan oppleve RAW AIR-turneringen, hopp for kvinner, langrenn og kombinert. Skifesten en del av den årlige verdensomfattende FIS World Cup Nordic.

Med VIP-billett får du se stjernene på tett hold lørdag og søndag! Eget bord i VIP- teltet og egne områder på tribunen sikrer deg en førsteklasses opplevelse. Bølgen & Moi serverer "Kollen-frokost" for alle morgenfugler, mens det senere på dagen settes fram buffet og andre godsaker. Det blir besøk av spennende idrettshelter og etter siste øvelse på lørdag arrangeres det afterski i VIP-etasjen. 

Dette er inkludert i VIP-billetten lørdag og søndag: 

Reserverte plasser i VIP-teltet og på tribunenSmakfull buffet og "Kollen-frokost" servert av Bølgen & MoiBarista kaffebarAttraktivt utvalg fra vår barmeny, og mulighet for å forhåndskjøpe drikke gjennom Bølgen & MoiTilgang til egne toalettfasiliteter innendørsTV-dekning av sportskonkurranser mellom øvelseneInnslag fra kjente og kjære sportsstjerner på scenenEgen vert for større grupperSpesialtilbud på vår Dale of Norway-kolleksjon

Pris lørdag   NOK 1950,-   Pris søndag  NOK 1300,- 

*inkluderer MVA, men ikke bill.avgift

VIP-billetter finnes kun i et begrenset antall. Bestill dine billetter på forhånd for å være sikret plass.

Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring