• hanne962

Fana Golfklubb

Fana Golfklubb er et idrettslag organisert under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité, og sorterer under særforbundet Norges Golfforbund. Fana Golfklubb er med sine 1730 medlemmer en av Norges største golfklubber og et av Bergens største idrettslag. Et av våre mål er å gjøre golfen tilgjengelig for alle som ønsker å ta del i denne flotte idretten, enten det er med sikte på mosjon og fokus på sosialt spill, eller det er som toppidrett. Terskelen for å prøve golf, og for å komme i gang som golfer er lav.

Medlemmene i Fana Golfklubb er fra 5 til over 90 år, og representerer alle ferdighetsnivåer, fra nybegynner til elite. Vi har en av landets ledende juniorgrupper hva gjelder størrelse og bredde, men også i topp. Våre beste juniorer er blant de beste i Norge. Spesielt har jentene dominert i Norge de siste årene, med flere NM-titler.

Fana Golfklubb er avhengig av gode samarbeidspartnere i næringslivet. Vi har de siste årene utviklet vårt produkt for partnere, og har i dag mange samarbeidspartnere som opplever samarbeidet verdifullt. Dette er et område som er viktig for oss, og som vi kontinuerlig jobber med å forbedre ytterligere.Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring