09.11.2019 BLI MED PÅ EN HISTORISK BLUESWEEKEND I LONDON!

Updated: Feb 27, 2019

9. - 11. november 2019 reiser eliten av norske bluesartister til London og ROYAL ALBERT HALL for å gi norske blueselskere en helt unik konsertopplevelse!Søndag 10. november inntar norsk blueselite Londons storstue og en av verdens mest legendariske scener, ROYAL ALBERT HALL. Ikke nok med det - dagen før arrangeres et VORSPIEL med en lang rekke øvrige norske bluesartister. Vi inviterer til to fantastiske konserter i London med det beste vi kan by på av norsk blues. Når vi i tillegg legger til den flotte atmosfæren det alltid blir når bluesfamilien reiser på tur er det all grunn til å bli med.

Med på denne utrolige begivenheten er blant andre: Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk, Kid Andersen, Bjørn Berge, Bekken & Gjems, Reidar Larsen, Notodden Bluesfestival Roadshow, Joakim Tinderholt, JT Lauritsen, Daniel Eriksen og Eric Slim Zahl for å nevne noen!

ROYAL ALBERT HALL er ikke et tradisjonelt utleielokale, og det at vi i det hele tatt får denne sensasjonelle muligheten reflekterer den høye kvaliteten våre norske bluesutøvere har.

Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring