• hanne962

ABC Kontor

ABC KONTOR er Vestlandets største på brukte kontormøbler. Vi har over 1000 kvm. med lager og butikk på Spelhaugen i Fyllingsdalen. Vi kjøper og selger brukte kontormøbler til svært hyggelige priser. Kundene våre er både stat, kommune, store konsern, organisasjoner, store og mindre bedrifter, samt private hjemmekontor.

Nye kontormøbler

Vi selger nye møbler hvor vi samarbeider med store produsenter i Europa. Egendesignete kontorbord og møtebord kombineres ofte med brukt understell. Nye stoler til svært konkurransedyktige betingelser tilbys også da vi ikke alltid klarer å skaffe nok brukte kontorstoler.

Vi har lang erfaring og god kunnskap på innredning og planlegging av kontorer og arbeidsmiljø. Ta gjerne med tegninger av lokalene så lager vi en fornuftig møbelplan. Vi har interiørarkitekt på huset slik at vi kan gi dere en totalplan over nye lokaler. Våre mest populære produkter er heve/senke bord, reoler, stoler og møbler til kantine, møterom og sosiale soner. Vi har et eget team med montører som henter og leverer varer. Vi er stolte av vår grønne profil, vårt lille bidrag er med å endrer kast og bruk-uvanene i næringslivet.Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring