Om oss

Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen


Trine Spord Thomassen
Epost:      trine@koment.no
Telefon:   +47 404 07 657

Hanne Huseklepp

Epost:      hanne@koment.no
+47 957 61 223


Bergen Sponsorship  -  Vi skaper gode minner for varige relasjoner 

Bergen Sponsorship jobber med å finne de riktige sports- og kulturarrangementene for våre partnere. Dette gjør vi i kombinasjon med faglig innhold og sport- og kulturopplevelser.
Våre partnere får førsterett eller også eksklusive rettigheter og tilgang til billetter, VIP-arrangementer og arrangementer/eventer i Bergen Sponsorships egen regi. 

 

 

Bergen Sponsorship HUB vil fungere som en digital/fysisk møteplass og formidler mellom næringsliv og kultur og idrett. Vår HUB skal bidra med økt synlighet og ømdømmebygging for næringslivet, samt økt oppmerksomhet og engasjement rundt idrett, kultur og ungdomsarbeid/samfunnsansvar. Vi vil bygge bredde og ha med alle, fra små til store organisasjoner. Vi vil heie frem bredden så vel som de store stjernene!

Som partner tegner du en lavterskel  3 års avtale.  Da har du alle rettigheter som beskrevet ovenfor, samt økt synlighet med logo og omtale på våre flater. Vi bidrar og gir råd rundt økt interaksjon mellom våre partnere, både i hverdagen og under gjennomføring av eventer og reiser.
 

Bergen Sponsorship

Fjøsangerveien 70a
5068 Bergen
Følg oss
  • Facebook - Hvit Circle
  • Linkedin - Hvit Circle
  • YouTube - Hvit Circle
  • Twitter - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© 2018 av Bergen Sponsorship. All rights reserved
 

Kontakt oss gjerne

Hanne Huseklepp

hanne@koment.no
+47 957 61 223Trine Spord Thomassen

trine@koment.no
+47 404 07 657
> Personvernerklæring